You are here

Logistieke dienstverlening & organisatietips

Veiligheid

Bij Opslag.com kan u van een uitstekende logistieke dienstverlening genieten. Zo zijn uw goederen veilig opgeslagen bij opslag.com. Een permanente camerabewaking zorgt ervoor dat u op beide oren kunt slapen.

 

SOS service

Is er een plotse wending in uw leven waardoor u tijdelijk opslagruimte nodig heeft? Neem contact met één van onze medewerkers. Ze kunnen voor de praktische beslommeringen snel schakelen.

 

Comfort

De terreinen van opslag.com zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto of vrachtwagen. De hoogte van onze inrijpoort is 5m. Sleuren is niet nodig, want bij ons kan u uw spullen in- en uitladen in een overdekte ruimte tot voor de boxen. Voor kleine werken is elektriciteit voorzien.

 

Tijdelijk of permanent

Bij opslag.com kan u een ruimte huren vanaf 1 maand en is de overeenkomst op ieder moment opzegbaar.

 

Verschillende ruimteboxen

U kiest zelf hoeveel ruimte u nodig heeft. Onze medewerkers adviseren u op maat. U kan te allen tijde overstappen naar kleinere of grotere boxen en is bovendien gratis.

 

Extra services voor bedrijven

  • Wij receptioneren uw goederen. Terwijl u bij uw klant bent, nemen wij de goederen geleverd door uw leverancier of koeriersdienst in ontvangst.
  • U kunt rechtstreeks communiceren met onze magazijnier. Hebben we een zending ontvangen, dan hoort u dat direct van ons per email.
  • Openingstijden receptie: ma-vrij van 8 tot 17 uur.
  • Toegang tot opslagruimte 24/24 uur.

 

Organisatietips

Veel mensen hebben enorm veel spullen in huis. Een groter huis met meer ruimte een paar straten verderop lijkt dan ideaal. Want met meer ruimte hebt u automatisch meer wooncomfort. In plaats van te verhuizen, kunt u er echter ook voor kiezen om uw bestaande woning te verbeteren. Ruim het eens flink op, richt het handiger in of voorzie het van een heel nieuw interieur. Gooi rommel weg en sla spullen die u niet vaak gebruikt tijdelijk extern op. Opslag.com geeft u graag wat handige organisatietips en biedt u ook een uitgebreide logistieke dienstverlening.

Vanaf uw geboorte verzamelt u spullen. In de loop van een mensenleven komt daar zoveel bij dat u hele musea kunt vullen. Uw eerste babyschoentjes, uw eerste stereotoren, boeken, meubelstukken enzovoort! Zorg dus regelmatig voor een kritische spullencheck. Opruimen is daarbij het belangrijkste.

Maar hoe ruimt u nu goed op? En hoe creëert u door slim opruimen nieuwe ruimte in uw eigen huis? Als u dan toch opruimt, neem dan ook uw interieur even onder de loep. Hieronder leest u alvast enkele slimme tips om u te helpen een eerste stap naar een mooier huis te zetten.

  • Haal twee keer per jaar uw hele kledingkast leeg en laat alles een keer door uw handen gaan. Hebt u het al een jaar niet aan gehad? Gooi het dan weg, verkoop het of geef het aan de kringloopwinkelHang de kleding van het seizoen in uw kast en berg de rest in vacuümzakken op, breng deze naar zolder of gebruik de bovenste plank van uw kast.
  • U wilt graag uw kamer helemaal veranderen maar u komt er zelf niet helemaal goed uit. Vraag een interieurinrichter om u te helpen. Stel samen een budget vast en bekijk vervolgens samen wat de mogelijkheden zijn. Maak een plan in de vorm van een mood board en creëer zo een nieuw idee. Dit kan een mix van oude en nieuwe meubelen zijn, bestaande en nieuwe accessoires en oude en nieuwe kleurstellingen op de muren. Vervolgens voer je het plan uit en hebt u in korte tijd voor een vastgesteld budget een nieuwe kamer waar je weer jaren van kunt genieten. Vindt u het nu lastig om uw oude meubels weg te gooien? Sla ze dan (tijdelijk) op in een externe opslagruimte.
  • Veel mensen bewaren spullen uit het verleden. Denk aan bordjes en bekers van toen de kinderen klein waren. Inmiddels gaan de kinderen naar de middelbare school en drinken ze echt niet meer uit die schattige berenbekers. Bedenk of dit soort spullen echt sentimentele waarde heeft of weg kan. Natuurlijk hoeft u niet alles weg te gooien. Bewaar de belangrijkste spullen in een opslagruimte of maak er een mooie foto van.

Bel ons voor meer infoT +32 56 735 735